Jeg møter Roger Aukland som er Regionleder og Avdelingsleder i Porsgrunn Andreas Amundsen til en hyggelig prat i deres lokaler i Storgata 148. De holder til på gateplan i det flotte bygget fra 1899 som tidligere huset Sparebanken. Wright trafikkskole har satt sitt personlige preg på lokalene og deres signatur farge grønn er fremtredende på veggen når du går forbi lokalene eller du kommer innom for å snakke med Camilla som holder orden på både kunder, systemer og kjørelærere.

Jeg lurer på når historien til Wright trafikkskole startet og Roger forteller at det startet i 1997 med en etablering på Haugenstua i Oslo, hvor de i dag har sitt hovedkontor. Wright trafikkskole har norske eiere noe Roger og Andreas synes er veldig positivt.

Wright trafikkskole etablerte seg sommeren 2020 i Porsgrunn og i Storgata 148, da hadde de sett etter lokaler i Skien og Porsgrunn en god stund. Valget falt på Storgata da de umiddelbart likte lokalene, de er åpne, lyse og har flott utsikt til elva, men ikke minst en god synlighet ut mot Storgata. I tillegg var det også viktig at det var kort vei til skolen og knutepunkt, tilgjengelighet betyr mye.

Andreas forteller at de er fornøyd med oppstarten og de har fått god hjelp fra Wright med alt som skal på plass når man starter ny virksomhet. Etterspørselen har vært god og timene fylles raskt opp.

Wright avdeling Porsgrunn tilbyr Trafikalt grunnkurs i tillegg til klasse B manuell og automat. På sikt ønsker de også å utvide tjenestetilbudet. Roger sier de får gode tilbakemeldinger på at de er en «ung» bedrift bestående av unge medarbeidere. Dette er trafikklærere med fersk kunnskap som er verdifullt for kundene. Det ser ut til å være en gjeng som trives veldig god sammen og som på kort tid har fått et bra miljø.

 

 

Storgata 148 Wright trafikkskole 3