Beliggenhet, synlighet og bra butikker i nærheten er viktig for å kunne lykkes.

Jeg møter en veldig blid og hyggelig driver av Storgata Konditori og Bakeri. Driver Omid etablerte denne flotte butikken for 4 år siden.

De hadde da vært på utkikk etter en god beliggenhet i lang tid og kikket flere steder i Porsgrunn og i andre byer. Valget falt heldigvis på Storgata i Porsgrunn. Omid forteller at Storgata har blitt veldig flott og det er bra med kunder, i tillegg stanser bussene nesten utenfor døra. Grenland Asiamat er en viktig samarbeidspartner og det er positivt at de er etablert i nærheten.

Storgata Konditori og Bakeri har satset på kaker og her kan man bestille kaker til enhver anledning og med akkurat det motivet/uttrykket man ønsker. Vi anbefaler å følge dem på Facebook og Instagram for å se alle de flotte kakene de lager.

I tillegg til dette har de disken full av nydelige kaker som, Tyrkisk baklava, Syrisk kunafa i tillegg til et utvalg av iranske kaker. Skulle kundene ha lyst på is har de et stort utvalg og mange ulike typer, de selger også snacks, godteri og gaver.

Omid forteller at de har kunder som kommer fra Bergen, Tønsberg, Sandefjord og Larvik i tillegg til Skien. De har et unikt konsept og har varer det ikke er enkelt å få tak i andre steder.

 

Kakedisk Storgata Konditori og Bakeri 3