Vi møter en blid og positiv Gina Helgesen som driver Rock Frisør og lurer på når det hele startet? Gina forteller at alt startet høsten 2015, da hadde hun en stund tenkt at det hadde vært gøy å etablere noe for seg selv. Gina går forbi lokalene på Hammondgården og tenker at her kan jeg etablere med, det er god beliggenhet, et åpent og fint lokale med store vinduer så man opplever å være en del av bybildet. I løpet av noen timer har hun booket avtale med Karianne Schanke og var inne i lokalene, så begynte ballen å rulle. Med seg på laget fikk hun Helene som da jobbet i en frisørsalong på et kjøpesenter og ønsket forandringer, se ut og oppleve mer liv og røre.

I januar 2016 åpnet salongen under navnet Rock frisør, jeg spør Gina hva som er tanken bak navnet og hun sier at hun var litt ferdig med alt som var «klassisk» og A4 og ønsket noe som var litt mer crazy og rocka, derav navnet Rock frisør.

Når det gjelder hva som er viktig for Gina og Helene så er det service, de er på tilbudssiden, skal være best på det de gjør, ha god dialog med kunden om deres behov og ønsker at kunden skal oppleve litt «hverdagsluksus» når de går til frisøren. Det skal være gode vibrasjoner i salongen, kundene skal være trygge og de ansatte holder seg oppdatert på det som skjer og har god kunnskap. I tillegg er jentene opptatt av framsnakking av sine kolleger, andre butikker og velværetilbud i byen. Dette mener de er viktig for at alle skal lykkes og for at kundene skal velge å komme til sentrum og benytte seg av det fine og varierte tilbudet som finnes.

 

Rock frisør har satset på noen områder de er alene om og som de har fått veldig god respons på. De har blant annet Sweetees Keratinbehandling og Marvelous hair extensions, dette er extentions som er laget av europeisk hår med god kvalitet. Kundene er kjempefornøyd, de får veldig gode tilbakemeldinger og flere av kundene kommer langveis fra.

Rock frisør er opptatt av å være synlig og de bruker Instagram og Facebook aktivt for å profilere og markedsføre seg samt legge ut nyttig informasjon. De håper også å tiltrekke seg nye og yngre kunder.

Gina og Helene har også i disse krevende tider jobbet med litt «oppsøkende» frisørtilbud. Hver tirsdag er Gina på Meierigården helse- og aktivitetssenteret og Helene er på Vestsiden helse- og aktivitetssenter hver onsdag. Dette har blitt veldig godt mottatt av kundene.

 

Hammondgården Rock Frisør 1