Folkets hus sverresgate 19 porsgrunn topp 6
TYPE
Servering, catering, kontor, helse og forsamlingslokale
LEIETAKERE
Karjolen Pub, Porsgrunn Kiropraktorklinikk, Menigheten Arena, Sana Mottaksdrift, Psykologene Vincent Lendvay og Kim Isaksen, Psykologene Lise Antonsen, Karl-Peter Ørvik og Belinda Kvalvik
Ønsker du informasjon om ledige lokaler ta kontakt med oss.
karianne.eiendom@schanke.no / 90 53 00 25 / 35 55 22 77

Folkets Hus har en sentral beliggenhet i Porsgrunn sentrum og er et signalbygg som er kjent både når det gjelder design og arkitektur. Folkets Hus som er fra 1959 er tegnet av Johs. Borchenius fra arkitektfirma Børve og Borchenius, og bygget er oppført i en såkalt modernistisk stil.

Eiendommen består av fem kontoretasjer som har lyse lokaler med god standard. Offentlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet, i tillegg til at det er kort vei til byens hoteller, dagligvare, servering, handel og annet servicetilbud. Det er lett adkomst fra Sverresgate til den store offentlige parkeringsplassen ved Hammondgården, samt at det er utleie av parkeringsplasser inne på området.

NB! Ved leie av selskapslokaler i Folkets Hus ta kontakt med Menigheten Arena på e-post: post@arenagrenland.no, eller tlf: 48 44 32 02 ved leie av kjellerlokalet.

Folkets hus sverresgate 19 porsgrunn 1
Folkets hus sverresgate 19 porsgrunn 2
Folkets hus sverresgate 19 porsgrunn 100 3
Folkets hus sverresgate 19 porsgrunn 4
Folkets hus sverresgate 19 porsgrunn 5
Parkering
Utendørs