Beliggenheten, lett synlighet, parkering og store vinduer var og er viktig for driver Larissa.

Hammondgården ligger sentralt i Porsgrunn sentrum med god tilgjengelighet fra både tog, buss, bil eller om man bor på et av byens hotell. Det er i tillegg godt med parkering i området noe som er viktig for Bitta sine kunder som ofte kommer langveis fra.

Larissa trekker også frem de andre aktørene i området rundt butikken som alle har sitt særpreg og som gir god service og kompetanse, dette gir et godt og komplett tilbud til kundene. Kundene gir også gode tilbakemelding om Storgata, det er pyntet med flotte blomster, trivelig og veldig hyggelig å gå der.

Bitta har et unikt konsept og gir en komplett klesløsning for kunden med fokus på detaljer og individuell stil. Dette er en butikk for de som er opptatt av kvalitet og at det skal være en tidløs stil. De bruker god tid på hver kunde og gir kyndig veiledning i salg av både et plagg eller et helt antrekk. De har flere merker de er alene om i Skandinavia og de er opptatt av spennende og unike design, og at plaggene er noe du kan bruke i mange år.

Bitta Hammondgården (Stor)