Alibaba Telecom flyttet i slutten av mai inn i Storgata 107, de flyttet da ca 100 meter fra Storgata 94 hvor de frem til det hadde holdt til.

Vi har snakket med Ali Reza, han er en av 2 brødre som eier og driver Alibaba Telecom. Det hele startet for over 4 år siden, lillebror kom på ideen og mente at det var et marked for en slik type butikk. Etter å ha jobbet frem konseptet åpnet de sin første butikk på Amfisenteret Larvik i april 2017. Butikken ble tatt godt imot og etter dette har det blitt flere butikker, hele 5 stykker og den siste ble åpnet på Liertoppen kjøpesenter høsten 2020.

Ali forteller at deres styrke er god service og et bredt utvalg av varer. De har deksel og mye annet tilbehør til forskjellige typer mobil telefoner. De selger nye og brukte mobil telefoner, men det de satser mest på er reparasjon av mobil telefon, ipad og nettbrett. De reparerer mens kunden venter, det er jo ingen i dag som ønsker å være uten telefon 😊.

Jeg spør hvem som er i deres kundegruppe og Ali sier at de har en bred og stor kundegruppe, dvs alle som har telefon og det er jo de fleste i disse dager.

Alibaba Telecom trives i nye lokaler og Ali forteller at hovedgrunnen til at de flytter var at de fikk et større lokale, en god plassering med flere gode aktører som naboer, noe de håper vil trekke enda flere kunder til butikken. Alibaba Telecom jobber også med noen nye planer fremover da de ønsker å ha flere ben å stå på, dette gleder vi oss til å høre mer om.

 

Alibaba Telecom Storgata 107 Porsgrunn

 

Alibaba Telecom Storgata 107